ABD’de 7 saat boyunca arabada bırakılan 9 aylık bebek hayatını kaybetti

ABD’de 7 saat boyunca arabada bırakılan 9 aylık bebek hayatını kaybetti
ABD’nin Teksas eyaletinde polis 9 aylık bir bebeğin 7 saatten fazla arabada tek başına bırakılarak hayatını kaybettiğini duyurdu.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade etti.

ABD’nin Teksas eyaletinin Beeville bölgesinde polis, 9 aylık bir bebeğin sıcakta bir arabanın içinde 7 saat bırakılması sebebiyle öldüğünü açıkladı. Polis açıklamasında, “Yapılan ön soruşturmada çocuğun büyükannesinin bu sabah saat 8:30 sularında çocuğu arabasının arka koltuğunda çocuk güvenlik koltuğunda bıraktığı tespit edilmiştir.

Çocuk saat 16:00 sularında büyükannesi tarafından tepkisiz halde bulunmuştur. Olay cinayet olarak değerlendiriliyor. Beeville polisine Kamu Güvenliği Departmanı Teksas Korucuları yardım ediyor. Şu anda bu olayla ilgili olarak herhangi bir suçlama yapılmamıştır, ancak bu tür suçlamaların yapılması beklenmektedir” ifadelerini kullandı.

Kids and Car Safety isimli sivil toplum kuruluşu bu yıl ülke çapında arabada bırakılarak ölüme sebebiyet veren 26 ölüm bildirildiğini ifade etti. Kuruluş, 1990'dan bu yana ABD'de en az arabada bırakılarak hayatını kaybeden 1.108 ölüm meydana geldiğini belirtti.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.