4. Rize Gastronomi Günleri bugün başlıyor

4. Rize Gastronomi Günleri bugün başlıyor
Rize'nin eşsiz doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirası ile harmanlanan lezzetli mutfağı, 4. Rize Gastronomi Günleri ile yeniden hayat buluyor! Bugün, Çay Çarşısı yanında başlayacak festivalde, Rize'nin 118 yöresel lezzeti, tüm damakları şenlendirecek

Rize, eşsiz doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirası kadar, damakları şenlendiren mutfağıyla da ünlü. 11-13 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenmekte olan 4. Rize Gastronomi Günleri ile şehir, lezzet dolu bir şölene ev sahipliği yapıyor. Çay Çarşısı yanındaki açık otopark alanında Rize Belediyesi'nin düzenlediği bu özel etkinlikte, 118 farklı yöresel lezzet, ziyaretçilere unutulmaz bir gastronomi deneyimi sunacak.

4. Rize Gastronomi Günleri'nde Rize'nin dağlarından denize uzanan zengin mutfak kültürünün yansıması olan ve tüm damaklara hitap eden 118 farklı yöresel lezzet, tek bir çatı altında toplanıyor. Festivalin açılışında vatandaşlara ikram edilecek kavurma ve pepeçura, Rize mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden. Etkinliklere katılım sağlayarak lezzetli yemeklerin yanı sıra müzik ve eğlence etkinlikleriyle de unutulmaz bir deneyim yaşayacaksınız.

11 EKİM 2024 CUMA GÜNÜNE AİT İLK GÜNKÜ PROGRAM ŞU ŞEKİLDE

15. 00 Festival Korteji (15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanından hareketle)

16.00 4. Rize Gastronomi Günleri Festival Açılışı – Kavurma ateşi yanıyor

16.15 Festival alanı ziyaretleri

17.00 Kavurma ve Pepeçura ikramı

18.00 Grup Denize Sıfır konseri

19.00 Yasemin Yıldız konseri

20.30 Ekin Uzunlar konseri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.