Çaykur Ortaokulu Trafik Kazasına Rağmen Türkiye Yarı Finalleri'ne Yükseldi!

Çaykur Ortaokulu Trafik Kazasına Rağmen Türkiye Yarı Finalleri'ne Yükseldi!
Çaykur Ortaokulu, Iğdır’da gerçekleştirilen 2023-2024 Okul Sporları Futbol Küçükler Kız/Erkek Grup Müsabakalarında birinci olarak adını Türkiye Yarı Finallerine yazdırdı.

26-28 Nisan tarihleri arasında Iğdır'da gerçekleşecek turnuva için perşembe günü Iğdır’a giderken trafik kazası geçiren, hastanedeki kontrol ve tedavi sürecinin ardından dönmeyip yoluna devam ederek turnuvaya katılan Çaykur Ortaokulu, turnuvada oynadığı 3 maçı da kazanarak Mayıs ayı içerisinde Elazığ’da 32 takımın katılımıyla düzenlenecek olan Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı.

14'ü Rize Özel İdare U12 takımında, 2'si ise Çaykur Rizespor U12’de forma giyen oyunculardan oluşan Çaykur Ortaokulu Küçükler Futbol Takımı grup maçlarında Muş ekibini 4-3, Van ekibini 5-1 ve Ağrı ekibini 4-3 yenerek 3’te 3 yaptı.

Grup birincisi olarak Rize’yi gururlandıran Çaykur Ortaokulu, 5 yıl önce Türkiye 3.’sü oalrak büyü kbir başarıya imza atmıştı.

2023-2024-okul-sporlari-futbol-kucukler-kizerkek-grup-musabakalari-26-28-nisan-tarihleri-arasinda-igdirda-gerceklestirildi-caykur-ortaokulu-turnuvayi-birincilikle-tamamla-3.jpg

caykur-ortaokul-erkek-futbol-takimi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.