CHP'nin Rize Artvin Havalimanına “sefer eklensin iptaller engellensin” çağrısına, AK Parti'den “ucuz şov” yanıtı

CHP'nin Rize Artvin Havalimanına “sefer eklensin iptaller engellensin” çağrısına, AK Parti'den “ucuz şov” yanıtı
CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı’nın Rize Artvin Havalimanı protestosuna AK Parti Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu “Sizin ucuz şovlarınız bu büyük hizmeti gölgeleyemez” karşılığını verdi.

RİZE BÜROKRASİSİ VE SİYASETİ UYKUDA! RİZELİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A RAĞMEN RİZE VE ARTVİN’İN YAŞADIĞI HAVALİMANI MAĞDURİYETİNE SON VERİLEMEDİ! YILLIK 1 MİLYON YOLCU RİZE'DEN TRABZON'A TAŞINIYOR

Denize yapılan Türkiye ve Avrupa’da 2., Dünyada 5. Havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı yolcusu olmasına rağmen konulmayan sefer ve güzergahlar nedeniyle uçak yolcularını karayoluyla Artvin ve Rize’den Trabzon’a taşırken bu şekilde her gün en az 2500, aylık 75 bin, yıllık ise 1 milyon dolayında uçak yolcusu Rize Artvin Havalimanı yerine Trabzon Havalimanını kullanmak zorunda bırakılıyor. Rize Artvin Havalimanına sınırlı sayıda verilen seferler nedeniyle de yoğun talep sonucu biletlerin erkenden tükenmesi dolayısıyla da biletler azaldıkça fiyat yükselmesi yaşanıyor. Böylece Rize Artvin Havalimanı biletleri de Trabzon Havalimanı bilet fiyatının üzerine çıkıyor.

Rize Artvin Havalimanı’na yolcu sayısı ihtiyacını karşılayacak günlük 6 İstanbul ve 1 Ankara seferi olmak üzere, haftalık olarak Antalya 2, İzmir ilave 1, Bursa, Adana, Kocaeli ve Adana 1 sefer olmak üzere her gün 8 yurt içi seferi konulmadığından yolcusunu hem sefer ve güzergah yetersizliği hem de bilet fiyatlarının pahalılığı nedeniyle mağdur eden Rize Artvin Havalimanının yaşattığı bu mağduriyete 2 yıldır Rize siyaseti ve bürokrasisi bir yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dur demezken her geçen gün artan mağduriyetler sonucu CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, bugün bir protesto gösterisinde bulundu. Milletvekili Ocaklı, protesto gösterisinde “Uzun zamandır Rize Havalimanında yaşanan bu yolcu taşıyamama işinden dolayı bende sizler gibi bu havalimanının işletmesini yapan Ulaştırma Bakanlığını, kim ise yöneticilerini, hepsini protesto ediyorum.” ifadesinde bulunarak alkışlı protestosunu gerçekleştirdi.

RİZE MİLLETVEKİLİ MERTOĞLU’NDAN OCAKLI’YA: “UCUZ ŞOV”

CHP Rize Milletvekili Ocaklı’nın protestosunu “ucuz şov” olarak nitelendiren AK Parti Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Meteorolojinin m2’ye 100 kg yağış uyarısı yaptığı bir günde istisnasız tüm havalimanlarında yapılması zorunlu uygulama üzerinden insanları galeyana getirmek siyaset ahlakına sığmaz. Sizin ucuz şovlarınız bu büyük hizmeti gölgeleyemez. Havalimanımız için Cumhurbaşkanı v AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürler.” ifadesinde bulundu.

chp-rize-artvin-havalimanina-sefer-eklensin-iptaller-engellensin-dedi-ak-parti-ucuz-sov-dedi.jpg

Kaynak:www.olay53.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.