Cumhurbaşkanı Erdoğan Bugün Rize’ye Geliyor. 10’a Yakın Bakan Programa Katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bugün Rize’ye Geliyor. 10’a Yakın Bakan Programa Katılacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli programlara katılmak ve bir dizi incelemelerde bulunmak üzere bugün babaocağı Rize’ye gelecek. Erdoğan’ın babaocağına gerçekleştireceği ziyarete AFAD Başkanı ile 10’a yakın bakan katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün (26 Temmuz 2024 Cuma) babaocağı Rize’ye gelecek. Erdoğan’ın 28 Temmuz 2024 Pazar akşamı Rize programını tamamlayarak kentten ayrılması bekleniyor.

Cuma namazını İstanbul’da eda ettikten sonra buradaki programını tamamlamasının ardından Rize’ye hareket etmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize ziyareti her ne kadar dinlenme amaçlı planlanmış olsa da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Rize’de yoğun bir gündem bekliyor.

Erdoğan’ın Rize ziyaret sırasında partisinin Rize İl Başkanını da belirlemesi ve İl Başkanlığından istifa eden Hikmet Ayar'ın yerine Rize İl Genel Meclisi önceki dönem Başkanı İbrahim Türüt’ü Rize İl Başkanı olarak ataması bekleniyor.

VALİLİK ÖNÜNDE TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI

Cuma günü Rize’de resmi programı bulunmayan ve Güneysu’daki konutuna giderken burada hemşehrilerine kısa bir selamlama konuşması yapması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, cumartesi günü Valilik Tören alanında yapılması planlanan Toplu Açılış Törenine katılacak ve burada hemşehrilerine hitap edecek. Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde partisinin en çok oy oranına ulaştığı babaocağı Rize’de hemşehrilerine de konuşmasında teşekkür edecek. Buradaki toplu açılış töreni ile Ayder Yaylasında yapılan çevreci otopark ve kentte anahtar teslim yapılan toplu konutlarla diğer yatırımların açılışı gerçekleştirilecek.

Rize programı kapsamında STK’larla bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Toplantısına da katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Valilik ve Rize Belediyesi ziyaretinde ve Rize Şehir Hastanesi inşaatı, İyidere Lojistik Merkezi inşaat alanı ile Ayder Yaylasında da incelemelerde bulunması bekleniyor.

10’A YAKIN BAKAN KATILACAK

Pazar günü akşam saatlerinde Rize programını tamamlayarak kentten ayrılması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize programına İçişleri, Milli Eğitim, Ulaştırma ve Altyapı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, Sağlık, Gençlik ve Spor, Tarım ve Orman Bakanı ile AFAD Başkanı da katılacak.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize programı içeriğinde bazı değişiklikler olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.