Dr. Büşra Sağır artık Rize Devlet Hastanesi'nde hizmet veriyor

Dr. Büşra Sağır artık Rize Devlet Hastanesi'nde hizmet veriyor
Uzm. Dr. Büşra Sağır, artık Rize Devlet Hastanesi Göz Polikliniği'nde hastalarına hizmet verecek.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 5 yıl boyunca başarılı bir şekilde görev yapmış ve ardından uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayan Uzm. Dr. Büşra Sağır, Rize Devlet Hastanesine atandı.

Artık hastalar, Dr. Sağır'a Rize Devlet Hastanesi Göz Polikliniği'nde muayene olabilirler.

UZM. DR. BÜŞRA SAĞIR KİMDİR?

2018 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Ekim-Kasım 2018 döneminde Amasya Şerefeddin Sabuncuoğlu Hastanesi Acil Serviste pratisyen hekimlik yaptı.

Ocak 2019’da tıpta uzmanlık sınavı ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıklarında ihtisas eğitimine başladı. Burada 5 yıl başarılı bir şekilde çalıştıktan sonra ihtisas sınavını da başarıyla vererek uzman doktor ünvanı almaya hak kazandı.

Ekim 2024 itibariyle Rize Devlet Hastanesi'ne atanarak uzman doktor olarak hizmet vermeye ve hasta kabulüne başladı.

Dr. Büşra Sağır, 2018 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından Amasya Şerefeddin Sabuncuoğlu Hastanesi Acil Servis'te pratisyen hekim olarak görev yapmıştır. 2019 yılında uzmanlık sınavını kazanarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları alanında ihtisas yapmaya başlamış ve bu alanda 5 yıl boyunca başarılı bir şekilde çalışmıştır. Ekim 2024'ten itibaren Rize Devlet Hastanesi'nde uzman göz doktoru olarak görev yapmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.