Güneysu HEM’de Hayat Boyu Öğrenme Kutlandı!

Güneysu HEM’de Hayat Boyu Öğrenme Kutlandı!
Güneysu Halk Eğitimi Merkezi, 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesini ve Hayat Boyu Öğrenme Haftası'nı kutlamak için muhteşem bir karma sergiye ev sahipliği yaptı.

Sergi, kursiyerlerin yıl boyunca edindikleri becerileri ve yeteneklerini sergilemelerine ve kutlamalarına olanak tanıdı.

Serginin açılışı, Kaymakam Muhammed İkbal Yelek, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş'ın eşi Zeyneb Baydaş, AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, kurum amirleri ve müdürleri, kursiyerler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Sergi salonu, kursiyerlerin el yapımı ürünlerinin, sanat eserlerinin ve kreasyonlarının sergilendiği bir yaratıcılık ve ustalık gösterisine dönüştü. Her eser, kursiyerlerin özverisi, azmi ve kurslarda edindikleri becerilerin bir kanıtıydı. Kaymakam Muhammed İkbal Yelek, diğer konuklara eşlik ederek her eseri dikkatlice inceledi ve kursiyerler ve öğreticilerle süreç ve kullanılan teknikler hakkında sohbet etti.

Kaymakam Muhammed İkbal Yelek, kursiyerlerin olağanüstü çabaları ve özverileri için yürekten teşekkürlerini sundu ve kayda değer başarılarını takdir etti.

guneysu-hemde-hayat-boyu-ogrenme-kutlandi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.