İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'deki Toplu Açılış Tören Saati, İşte Rizeli Hemşehrilerinin Erdoğan'dan Acil Beklentileri

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'deki Toplu Açılış Tören Saati, İşte Rizeli Hemşehrilerinin Erdoğan'dan Acil Beklentileri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Rize’de gerçekleştirilecek olan toplu açılış töreni 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat: 14.00’da Rize Valiliği tören alanında yapılacak.

Bugün öğleden sonra İstanbul programını tamamladıktan sonra Rize’ye gelmesi planlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın (27 Temmuz 2024 Cumartesi günü) babaocağı Rize’de katılacağı Ayder Yaylası Koruma ve Yenileme Projesi, İl Geneli Kentsel Dönüşüm, Afet Konutları anahtar teslimi ve toplu açılış töreni, saat: 14.00’da Rize Valiliği tören alanında düzenlenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreninde hemşehrilerine hitap ederek, 31 Mart seçimlerinde partisinin en yüksek oy oranına bir kez daha Rize'de ulaşması nedeniyle hemşehrilerine teşekkür edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 günlük Rize programını 28 Temmuz 2024 Pazar günü tamamlayarak aynı akşam kentten ayrılması bekleniyor.

HEMŞEHRİLERİNDEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ACİL BEKLENTİLERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rizeli hemşehrilerinin beklentileri hizmetlerin eksik bırakılıp tamamlanmaması nedeniyle bir hayli fazla iken en öncelikli sayılabilecek beklentilerinin birkaçı şöyle:

FİYAT GARANTİLİ ÇAY KANUNU

Hemen hemen her yıl bir önceki yılın yaş çay fiyatı ile özel sektöre çay satmak zorunda kalarak ekonomik anlamda çok büyük kayıplar yaşamaları ve bu yıl da devletin açıkladığı 17 TL taban fiyat yerine 11 TL’den özel sektöre çay satmak zorunda kalmaları dolayısıyla öncelikle yaş çay taban fiyatının devlet tarafından açıklanan fiyatın altında olmayacağı ve fiyat garantisinin yer aldığı bir Çay Kanunu'nun acilen çıkarılması.

ULAŞTIRMA-MA BAKANLIĞI'NIN RİZE'DE ULAŞTIRMA BAKANLIĞI OLARAK ÇALIŞTIRILMASI

Rize Artvin Havalimanı’ndan İstanbul ve Ankara’ya eksik olan seferlerin artırılması ile İzmir, Antalya, Adana, Bursa, Kocaeli ve Diyarbakır ile yurt dışı seferlerinin konulması.

Yapım çalışması devam eden İyidere Lojistik Limanını aktifleştirecek, lojistik limanın zincir halkası demiryolu ve hızlı tren projesinin bir an önce tamamlanarak başlatılması

Ovit Tüneli’nin açılışının üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen yapılmayan bağlantı yolları ile Rize – Erzurum yolunun tamamlanması

30 yıldır bitirilemeyen 6 kilometrelik Pehlivantaşı Mahalle yolu ile bu yolun Kalkandere ve Erzurum bağlantısının tamamlanması

3 yıl önce hizmete açılan Salarha Tüneli’nin Rize çıkışı sahil bağlantısı ile Dörtyol çıkışı bağlantı yolunun yapılması

İyidere – Artvin arasındaki tünel içlerinin aydınlatılması

Karadeniz Sahil Yolunun kaldırılarak şehrin denizle bütünleşmesinin yeniden sağlanması ve bu yolun tünellerle dağ tarafına alınması.

DOKTOR VE ÇOCUK YAN DAL EKSİKLİKLERİNİN GİDERİLMESİ, 6 - 9 AY SÜREN RANDEVU SÜRELERİNİN KISALTILMASI

Kentteki birçok branştaki doktor eksikliklerinin giderilmesi ve çocuk yan dal branşlarının açılması ile diş hekimliği ile hastanelerdeki randevu sürelerinin kısaltılması.

Kaynak:www.olay53.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum