Kalkandere Kaymakam Vekili Alpay Dincel, göreve başladı

Kalkandere Kaymakam Vekili Alpay Dincel, göreve başladı
Kalkandere Kaymakamı Ahmet Açıkgöz'ün yurt dışı eğitim programına katılmak üzere görevinden ayrılması üzerine Kalkandere Kaymakam Vekili olarak atanan Alpay Dincel, görevine başladı.

Kalkandere Kaymakam Vekili Alpay Dincel, 2023 yılında İçişleri Bakanlığı'nın 111. Dönem Kaymakam Adaylığı Sınavı'nda başarılı olarak Rize'de Kaymakamlık görevine başladı.

Dincel, yeni görevine başlamasının ardından Rize Valisi İhsan Selim Baydaş tarafından makamında kabul edildi. Vali Baydaş, Dincel'e hayırlı olsun dileklerini iletti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Alpay Dincel, Sinop ili Türkeli ilçesi doğumludur. 2018 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

111. Dönem Kaymakam adaylığı sınavında başarılı olan Alpay Dincel, 6 Mayıs 2024 tarihinde Kalkandere Kaymakam Vekili olarak Rize’deki yeni görevine başladı.

kalkandere-kaymakam-vekili-alpay-dincel-yeni-gorevine-baslamasinin-ardindan-vali-ihsan-selim-baydas-tarafindan-makaminda-kabul-edildi.jpg

alpay-dincel.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum