ÖZ GIDA Genel Başkanı Çukutli, AK Parti Rize İl Başkanı Katmer ve ÇAYKUR Genel Müdürü Alim ile Görüştü

ÖZ GIDA Genel Başkanı Çukutli, AK Parti Rize İl Başkanı Katmer ve ÇAYKUR Genel Müdürü Alim ile Görüştü
ÖZ Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Halil Çukutli, Rize’de bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Çukutli’nin Rize’deki ziyaretlerinde ÇAYKUR çalışanlarının talep ve beklentilerinin masaya yatırıldığı bildirildi.

ÖZ Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Halil Çukutli, beraberinde Genel Başkan Yardımcıları Tevfik Ali Hançeroğlu ve Sultan Murat Karadağ ile birlikte ÇAYKUR ve AK Parti Rize İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Ziyaretlerde Rize Şube Başkanı Fatih Kandemir, Şube Başkan Yardımcıları Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu, Kazım Öksüz ve Halis Çakır Genel Başkan ve Yardımcılarına eşlik etti.

ÖZ Gıda İş Sendikası’ndan ziyaretlerle ilgili yapılan açıklamada, çalışma programı kapsamında yapılan ziyaretlerin oldukça verimli görüşmelere sahne olduğu belirtildi. Çukutli’nin Rize'deki temasları kapsamında ilk olarak AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer’e ziyarette bulunduğu ve bu görüşmede, bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimi, Rize’nin ve ÇAYKUR’un öncelikleri ile üye işçilerin taleplerinin ele alındığı belirtildi. Çukutli’nin Türkiye’nin çay üretimindeki stratejik önemi ve Rize için planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduğu kaydedilen ziyaretin ardından, ÇAYKUR çalışanlarının talep ve beklentilerinin masaya yatırıldığı ifade edildi.

Çukutli ve beraberinde heyetin, AK Parti İl Başkanlığı ziyareti sonrası ÇAYKUR’a ziyarette bulunduğu ve Genel Müdür Yusuf Ziya Alim ile makamında bir görüşme gerçekleştirdiği belirtilen açıklamada, çay üretimi, işçi hakları ve bölgedeki tarım politikaları üzerine oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirildiği kaydedildi. ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcıları Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu’nun da yer aldığı görüşmede, ÇAYKUR’un hem bölge hem de ülke ekonomisi için taşıdığı kritik rolün altının çizildiği, çalışma hayatına dair gelişmeler ve iyileştirme önerilerinin gündeme getirildiği bilgisine yer verilen görüşmede Genel Müdür Yusuf Ziya Alim’in çay üretimi ve iş gücü konusundaki yeni projeleri ve planlarını heyetle paylaştığı, ÇAYKUR’un sürdürülebilir büyüme hedeflerine değindiği ifade edildi.

Açıklamada, Çukutli’nin son olarak Rize Şube Başkanlığını ziyaret ederek burada, şube yönetimiyle bir araya geldiği ve güncel sorunlarla talep ve öneriler üzerine kapsamlı bir toplantı yapıldığı kaydedilerek, üyelerin yaşadığı sorunlar ve bunlara dair çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı, Genel Başkan Halil Çukutli’nin sorunların çözümü için atılacak adımların önemine dikkat çekerek, çalışma hayatındaki zorlukları en aza indirmek için her türlü desteği vereceklerini belirttiği ifade edildi.

oz-gida-is-sendikasi-genel-baskani-halil-cukutli-rizede-1.jpg

oz-gida-is-sendikasi-genel-baskani-halil-cukutli-rizede-3.jpg

oz-gida-is-sendikasi-genel-baskani-halil-cukutli-rizede-5.jpg

oz-gida-is-sendikasi-genel-baskani-halil-cukutli-rizede-6.jpg

oz-gida-is-sendikasi-genel-baskani-halil-cukutli-rizede-7.jpg

oz-gida-is-sendikasi-genel-baskani-halil-cukutli-rizede-2.jpg

oz-gida-is-sendikasi-genel-baskani-halil-cukutli-rizede-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum