"RİDEF Gençlik Kolları Ankara'da Rizeli Öğrencilerin Yeni Yuvası"

"RİDEF Gençlik Kolları Ankara'da Rizeli Öğrencilerin Yeni Yuvası"
RİDEF Gençlik Kolları, Ankara'daki Rizeli öğrencilerin ikinci bir evi gibi. Sadece burs ve barınma konusunda değil, aynı zamanda sosyalleşme ve kültürel etkinlikler konusunda da öğrencilere destek oluyor.

Ankara Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) Gençlik Kolları, üniversiteyi Ankara’da okuyan öğrencilere yönelik düzenlediği etkinlikler ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda Ankara’da okuyan Rizeli öğrencilere burs imkanı sağlayan RİDEF; barınma, eşya yardımı gibi öğrencilerin en çok sorun yaşadığı konularda da imkanları ölçüsünde destek oluyor. Ayrıca düzenlediği kahvaltı programları ile öğrencilerin birbirleri ile tanışmasına vesile olan RİDEF Gençlik Kolları, 2024 yılında Ankara’da ki üniversitelerde öğrenim hakkı kazanan Rizeli öğrencileri, RİDEF’e davet etti.

YÜZLERCE GENÇTEN OLUŞAN BÜYÜK BİR RİZE AİLESİYİZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan RİDEF Gençlik Kolları Başkanı Azizcan Karaömeroğlu “ Bizler Ankara’da öğrenim gören her Rizeli kardeşimize yardımcı olmaktan, onlarla etkinliklerimizde bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. RİDEF bu açından hepimizin buluşma noktası. Genel Başkanımız Muammer BOSTAN bu konuda bizleri sonuna kadar destekliyor. En son 2 -5 Mayıs’ta Ankara’da gerçekleşen Rize Günleri’nde gençlik kolları olarak aktif görev aldık. Yaptığımız işler aslında potansiyelimizi de gösteriyor. Ben bu büyük aileye, Ankara’yı yeni kazanan tüm kardeşlerimizi hem tebrik ediyor hem de RİDEF’e bekliyoruz. Birlikte daha güçlüyüz.“ dedi.

RİDEF Gençlik Kollarına katılmak için sosyal medya adreslerinden ulaşabilirsiniz.

ankara-rize-dernekler-federasyonu-ridef-genclik-kollari-universiteyi-ankarada-okuyan-ogrencilere-yonelik-duzenledigi-etkinlikler-ve-yaptigi-calismalar-ile-adindan-s.jpg

ankara-rize-dernekler-federasyonu-ridef-genclik-kollari-universiteyi-ankarada-okuyan-ogrencilere-yonelik-duzenledigi-etkinlikler-ve-yaptigi-calismalar-ile-adindan-soz-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.