Rize Artvin Havalimanı'na bir kez daha üvey evlat muamelesi

Rize Artvin Havalimanı'na bir kez daha üvey evlat muamelesi
Ulaştırma-ma- ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun açıkladığı 12 ile yeni uçak seferinde Trabzon’a yakın Rize ve Erzurum haricindeki illerin uçak planlamaları yapılarak biletleri satışa sunuldu.

Ulaştırma-ma- ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ekim sonu itibarıyla Sunexpress Havayolları tarafından 12 yeni seferin başlayacağını duyurmuş, seferler arasında memleketi Trabzon’dan Çukurova Havalimanına ve Rize’den Antalya’ya da seferlerin düzenleneceğini belirtmişti.

Ulaştırma-ma- ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’nun açıkladığı Çukurova-Trabzon, Çukurova-Bursa, Çukurova-Samsun, Çukurova-Van, Antalya-Bursa, Antalya-Şanlıurfa, İzmir-Elazığ, İzmir-Nevşehir, İzmir-Sivas, İzmir-Şanlıurfa, Rize-Artvin Havalimanı-Antalya ve Antalya-Erzurum seferlerinden Rize ve Erzurum’a ait sefer planlamaları yapılmayıp bilet satışına başlanmazken, başta Trabzon Çukurova olmak üzere diğer tüm illerin yılsonuna kadar uçak sefer planlamaları yapılarak biletleri satışa sunuldu.

Açıldığı günden bugüne kadar sefer ve güzergah konulmayarak üvey evlat muamelesi gören Rize Artvin Havalimanı, 12 ile başlatılacak sefer planlaması ile bilet satışında da üvey evlat muamelesi görerek sefer planlamaları yapılmadı bilet satışlarına başlanılmadı. Trabzon Çukurova'ya ise yıl sonuna kadar çoğunlukla haftalık karşılıklı 3 sefer planlaması yapılarak biletleri satışa sunuldu.

Ulaştırma-ma- ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun memleketi Trabzon’a denize dolgu havalimanı yaptırma projesi hayali dolayısıyla Trabzon Havalimanının yolcu sayısının düşmemesi için attığı tüm adımlar Rize Artvin Havalimanı’nı atıl halde bırakırken Rize ve Artvinlilerin daha fazla zaman harcayarak Trabzon’a gitmelerine neden ve Trabzon Havalimanını kullanan yolcu sayısının şişirilmesini sağlıyor.

İŞTE SUNEXREPSS'İN 12 İLE AİT UÇUŞ PLANLAMALARI

rize-antalya-seferleri.jpg

rize-antalya-ucak-seferi.jpg

antalya-erzurum.jpg

trabzon-adana-ucak-seferi.jpg

antalya-sanliurfa-seferleri.jpg

bursa-antalya-seferi.jpg

bursa-cukurova-seferleri.jpg

izmir-elazig-seferleri.jpg

izmir-nevsehir-seferleri.jpg

izmir-sivas-seferleri.jpg

izmir-sanliurfa-seferleri.jpg

samsun-cukurova-seferleri.jpg

van-cukurova-seferleri.jpg

Kaynak:www.olay53.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.