Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Kurbanını TDV'ye Bağışladı

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin Kurbanını TDV'ye Bağışladı
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, kurbanını Türkiye Diyanet Vakfı (TDV)'ye bağışladı.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde bu yıl "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan "2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Programı"na destek vererek kurban bağışında bulundu.

İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi Başkanı Naci Çakmakçı, Başkan Metin'i ziyaret ederek bağış işlemini gerçekleştirdi.

Başkan Metin, yaptığı açıklamada, "Bu yıl da vatandaşlarımızın kurbanlarını en kolay ve güvenli şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilmeleri için Türkiye Diyanet Vakfı'nın vekalet yoluyla kurban kesim programına destek verdik" dedi.

Programın önemine değinen Başkan Metin, şunları söyledi: "Vekalet yoluyla kurban kesimi, hem vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini kolayca yerine getirmelerini hem de ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaşmayı kolaylaştırmaktadır. Bu program sayesinde kurbanlar hijyenik ve modern tesislerde kesilmekte ve ihtiyaç sahiplerine paketlenerek ulaştırılmaktadır. Vatandaşlarımızı, bu anlamlı programa destek olmaya ve kurbanlarını ihtiyaç sahipleriyle paylaşmaya davet ediyorum."

İl Müftüsü Naci Çakmakçı ise Başkan Metin'e yaptığı bağış için teşekkür ederek, "Başkanımızın bu anlamlı bağışı, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılacak kurban sayısının artmasına katkıda bulunacaktır" dedi.

Çakmakçı ayrıca, vatandaşları vekalet yoluyla kurban kesim programına katılmaya davet etti.

rize-belediye-baskani-rahmi-metin-kurbanini-tdvye-bagisladi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum