Rize'de Açık Hava Sporu Sevenler için Müjde!

Rize'de Açık Hava Sporu Sevenler için Müjde!
Rize'de Gülbahar ve Müftü Mahallesi sahilinde yapılan çalışmalarla, açık hava sporu severler için harika bir alan oluşturuldu. Farklı yaş ve kondisyonlara uygun, toplam 64 spor aletinin yer aldığı bu alanda, herkese hitap edecek bir ekipman bulmak mümkün.

Rize Belediyesi, Gülbahar ve Müftü Mahalleleri sahilinde vatandaşları sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmeye teşvik etmek amacıyla yeni bir spor alanı oluşturdu. Bu alanda çocuk, genç, yaşlı ve engelli bireyler için toplam 64 spor aletinin kurulumu tamamlandı.

Rize'de açık hava sporu yapmak için yeni bir alan arayanlar Gülbahar ve Müftü Mahalleleri sahilindeki yeni spor alanında kurulan spor aletleri arasında fitness istasyonları, havada yürüyüş ekipmanları, bacak ve karın kasları çalıştırma ekipmanları, bilek-kol ve göğüs kaslarını çalıştırma ekipmanları, şınav mekik, step, barfiks, profit fitness serisi ve çok yönlü spor aletleri yer alıyor.

Rize Belediyesi, sahil şeridindeki geniş alanları daha modern ve kullanışlı hale getirerek spor sever vatandaşlara sağlıklı yaşam imkanı sunmayı amaçlıyor.

Spor aletleri vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Bazı vatandaşlar Rize Belediyesi'ne teşekkürlerini sunarken, ağırlık bazlı spor aletlerinin ilk defa Rize'de kurulmasına sevindiklerini ifade ettiler. Vatandaşlar ayrıca aletlerin temiz kullanımı için diğer vatandaşları da duyarlı olmaya davet ettiler.

rizede-acik-hava-sporu-keyfi-1.jpg

rizede-acik-hava-sporu-keyfi-2.jpg

rizede-acik-hava-sporu-keyfi-3.jpg

rizede-acik-hava-sporu-keyfi-4.jpg

rizede-acik-hava-sporu-keyfi-5.jpg

rizede-acik-hava-sporu-keyfi-6.jpg

rizede-acik-hava-sporu-keyfi-7.jpg

rizede-acik-hava-sporu-keyfi-8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum