Rize'de Cami-Çocuk Buluşması Minikleri Mutlu Etti

Rize'de Cami-Çocuk Buluşması Minikleri Mutlu Etti
Çocuklara cami alışkanlığı kazandırmak amacıyla Müftü Mahallesi Berat Camii'nde düzenlenen Cami-Çocuk Buluşması'nda minikler çeşitli etkinliklerle eğlendiler.

Rize'de çocuklara cami alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen Cami-Çocuk Buluşması minikleri eğlendirdi. Müftü Mahallesi Berat Camii'nde gerçekleştirilen programda çocuklar Kur'an-ı Kerim okudu, ilahiler ve Ramazan manileri seslendirdi, oyunlar oynadı.

Şefkat Kur'an Kursu 4-6 yaş grubu ile Çaykur İlkokulu'nda Kur'an eğitimi alan 7-10 yaş grubu çocukların katıldığı programda İl Müftüsü Naci Çakmakçı ve Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir de yer aldı. Cami görevlileri tarafından çeşitli hediyeler dağıtılan programda minikler keyifli vakit geçirdi.

Programda miniklerin mutluluğu gözlerinden okunurken, cami görevlileri de bu tür etkinliklerin çocukların camilere olan ilgisini artırdığını ve onları camiye teşvik ettiğini belirttiler.

Bu tür etkinliklerin çocukların camiye olan ilgisini artırdığını ve onları manevi değerlerle buluşturduğunu belirten İl Müftüsü Naci Çakmakçı, "Çocuklarımız camiyi ikinci evi olarak bilmeli ve buraya severek gelmeliler. Bu programlar vesilesiyle camilerimiz çocuklarla şenlenmeli ve onların neşesiyle dolup taşmalıdır." dedi.

Çakmakçı, miniklerin camiyi sevgi ve muhabbet dolu bir mekan olarak benimsemeleri ve gelecekte aktif birer cami cemaati üyesi olmaları açısından programı önemli bir adım olarak gördüklerini kaydetti.

rizede-cami-cocuk-bulusmasi-minikleri-mutlu-etti-1.jpg

rizede-cami-cocuk-bulusmasi-minikleri-mutlu-etti-4.jpg

rizede-cami-cocuk-bulusmasi-minikleri-mutlu-etti-8.jpg

rizede-cami-cocuk-bulusmasi-minikleri-mutlu-etti-6.jpg

rizede-cami-cocuk-bulusmasi-minikleri-mutlu-etti-7.jpg

rizede-cami-cocuk-bulusmasi-minikleri-mutlu-etti-5-001.jpg

rizede-cami-cocuk-bulusmasi-minikleri-mutlu-etti-2.jpg

rizede-cami-cocuk-bulusmasi-minikleri-mutlu-etti-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum