Rize'de Hacı Ailelerine Hem Yağmur Hem de Ceza Yağdı

Rize'de Hacı Ailelerine Hem Yağmur Hem de Ceza Yağdı
Rize Artvin Havalimanı'na hacdan dönen ailelerini karşılamak için gelen araçlara, şiddetli yağmur dolayısıyla havalimanı otoparkı yerine havalimanı içerisine park ettikleri gerekçesiyle trafik cezası kesildiği iddia edildi.

242 kişilik bir kafileyi taşıyan uçak, Çarşamba günü Rize Artvin Havalimanı'na indiği gün, sabah saatlerinden itibaren şiddetli yağışlar başladı. Sel ve heyelan riski taşıyan bu hava durumu, Pazar ilçesinde birçok noktada toprak kaymalarına neden oldu. Karadeniz Sahil Yolu, cadde ve sokaklar göle dönerken, hacı yakınları ve bavullarını kısa sürede araçlarına binmek için havalimanı otoparkı yerine havalimanı içerisine araçlarını park etti.

Hacı Ailelerinin Tepkisi:

Havalimanı içerisinde park ettikleri için ceza alan vatandaşlar tepki gösterdi. Bir vatandaşın yorumu şu şekilde: "Hacdan dönen insanların dışarıda bekleyen yakınlarına trafik şube müdürlüğü maşallah güzel bir karşılama yaparak 690TL ceza yazdı (ben de dahil). Mülki amirleri temsilen hiç kimsenin Rize kafilesini karşılamaya gelmemesi de ayrı bir nezaketsizlik. Çok sayıda bavul ve valizi ayıklayıp bulma derdine düşen ve yorgun argın bir şekilde yakınları ile kucaklaşmak isteyen insanların aracını bir süreliğine hava alanını önünde bekletmeye müsaade etmek çok mu görüldü? Yazıklar olsun! Oysa emniyet yetkililerinin o güne mahsus tedbir alarak hacıların rahat bir şekilde eşyalarını dışarıda bekleyen yakınlarına ait araçlara yüklemelerine yardımcı olmaları daha şık olmaz mıydı? Amacınız vatandaşı küstürmek ise bravo bunda çok başarılı oluyorsunuz. Bundan sonra yapılacak en nazik davranış o gün ve saatte yazılan trafik cezalarının iptal edilmesi olmalıdır. İyi günler."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.