Topaloğlu: Rize’de Dolmuş Zammı Oy Kaybı Yaşatacak Korkusuyla Seçim Sonrasına Bırakıldı

Topaloğlu: Rize’de Dolmuş Zammı Oy Kaybı Yaşatacak Korkusuyla Seçim Sonrasına Bırakıldı
CHP Rize Belediyesi Başkan Adayı Necati Topaloğlu, şehiriçi dolmuş esnafının fiyat artışı talebine belediyenin oy kaybı yaşatacağı gerekçesiyle seçim sonrası zam yapacağını belirttiğini kaydetti.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla seçim çalışmalarını sürdüren CHP Rize Belediyesi Başkan Adayı Necati Topaloğlu, dolmuş esnafıyla görüşerek sorun ve taleplerini dinledi.

Topaloğlu, dolmuş esnafının yakıt ücretlerinin artışına ve artık bu işin kendilerini korutmayacak duruma geldiğini, bunu mevcut belediyeyle paylaşıp zam istediklerini fakat bu zam artışının yerel seçimlerde mevcut başkana yüzde 10'luk bir oy kaybı yaşatacağını ve bu durumdan dolayı hayat şartlarına ayak uydurmak için istedikleri zammın seçimden sonra gerçekleşebileceğini söylediklerini kaydederek bu duruma tepki gösterdi.

HALKIN SORUNU SOKAKTA ÇÖZÜLÜR!

Rize'nin oy rantıyla yönetilemeyecek kadar bilinçli bir halka sahip olduğunu savunan ve "Yerel yönetimlerde yapılacak işler toplumun tamamına uyacak şekilde yapılmalıdır” ifadesinde bulunan Rize Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu, “Rize birilerinin oy rantıyla işlerini yürütüp seçimden sonra iş görüldü kararıyla kenara itilebilecek bir memleket değildir. Rize halkının toplum bilinci artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini, verilen sözlerin yerine getirilmemesi ve millete kemer sıkmayı öğretenlerin kendi makamları söz konusu olduğunda nasıl farklı kararlar aldıklarını göstermektedir” dedi.

TOPALOĞLU ESNAF VE HASTANE ZİYARETLERİNDE

Topaloğlu, daha sonra Muradiye ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi ve yıllardır halkla iç içe duruşunun Rize halkının sempatisini kazandığını gösteren sıcak karşılamalarla karşılaştı. Ziyaretleri sırasında "Kazanacağız" mesajını da veren Topaloğlu, Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni de ziyaret etti. Hastane çalışanlarına, hasta ve yakınlarına motivasyon ve moral ziyaretinde bulunan Topaloğlu, "Belediye kapısına Rize halkı değil, biz halkın kapısına gideceğiz. Onların dertlerini, sorunlarını biz bileceğiz. Bizim işimiz tüm Rize’yi baştan sona tanımak" diye konuştu.

necati-topaloglu-secim-ziyaretlerinde.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum