RTEÜ'lü Dr. Öğr. Üyesi Demirbaş’ın Projesine TÜBİTAK Desteği

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Demirbaş, “Sıfır Atık Kapsamında Balık Deri ve Kılçığından Yerli Protein Tozu ve Jelatin Elde Edilmesi” projesi ile 1512 TÜBİTAK BİGG desteği almaya hak kazandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)’den yapılan açıklamada, “Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Demirbaş, “Sıfır Atık Kapsamında Balık Deri ve Kılçığından Yerli Protein Tozu ve Jelatin Elde Edilmesi” başlıklı projesi ile TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programı (BiGG) kapsamında destek aldı.

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri