Bakan Bak, Şampiyon Yüzücüleri Kabul Ederek Tebrik Etti

Bakan Bak, Şampiyon Yüzücüleri Kabul Ederek Tebrik Etti
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, uluslararası yarışlarda madalya kazanan Bakırköy Ata Spor Kulübü sporcuları, antrenör ve yöneticilerini kabul ederek tebrik etti.G

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, uluslararası yarışlarda madalya kazanan Bakırköy Ata Spor Kulübü sporcuları, antrenör ve yöneticilerini kabul ederek tebrik etti.

Geçtiğimiz hafta Litvanya'da yapılan Paletli Yüzme Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Adasu Ramazanoğlu ve Berk Yavuz Aslan tarihi başarılar elde ettiler. Adasu Ramazanoğlu 400 metre su üstünde altın madalya, Berk Yavuz Aslan da Türkiye Rekoru kırarak 400 metre çift palette altın madalya kazanırken, 200 metre çift palette de bronz madalya kazandılar.

Türkiye'ye madalya kazandıran yüzücüleri İstanbul İl Müdürlüğü'nde kabul eden Bakan Dr. Osman Aşkın Bak sporcuları kutladı.

Kabulde; Bakırköy Ata Spor Kulübü Kurucu Başkanı Sait Babaoğlu, kurucu üye ve eski başkanlardan Mücahit Yinanç, Yönetici Esat Yinanç, Başantrenör Canberk Babaoğlu, daha önce paletli yüzmede Avrupa şampiyonluğu bulunan Derin Toparlak, Adasu Ramazanoğlu, Berk Yavuz Aslan ve apnea branşında madalya alan gençler dünya 3'üncüsü Asya Yılmaz da yer alırken, Bakan Bak şampiyon sporcular çıkartan Ata Spor Kulübü yöneticilerini kutladı ve sporculara destek sözü verdi.

Sait Babaoğlu, Spor Bakanından aldıkları destekle başarılarının daha da artacağını dile getirirken, kabul esnasında sporcular madalya kazandıkları mücadele sırasında giydikleri formaları Bakan'a hediye ettiler.

Mücahit Yinanç ise Bakan için yaptırdığı özel dualı tabloyu takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.