Çayelispor Bölgesel Amatör Lig'de Şampiyon Oldu ve 30 Yıllık Bekleyişe Son Verdi!

Çayelispor Bölgesel Amatör Lig'de Şampiyon Oldu ve 30 Yıllık Bekleyişe Son Verdi!
Çayelispor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta son maçlar öncesinde şampiyon olarak TFF 3. Lig’e yükselmeyi garantiledi.

Çayelispor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta büyük bir başarıya imza atarak 30 yıllık bir bekleyişe son verdi ve TFF 3. Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Son maçlara kalmadan şampiyonluk unvanını alan Çayelispor, bu tarihi başarıyı 25. haftada Çayeli İlçe Stadı'nda oynanan Serhat Ardahanspor maçında elde etti. Murat Perker'in 40. dakikadaki golüyle Serhat Ardahanspor'u 1-0 mağlup eden Çayelispor, en yakın rakibiyle arasındaki 5 puanlık farkı korudu ve şampiyonluğunu ilan etti.

2024-2025 sezonunda TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Çayelispor, hakemin bitiş düdüğünü çalmasının ardından büyük bir coşku yaşadı. Taraftarlarıyla birlikte şampiyonluğu kutlayan Çayelispor, ligin son haftasında Arhavi 08 SK ile deplasmanda karşılaşacak.

Son hafta maçları öncesinde Çayelispor 58 puana yükselirken, Bayburt Belediyespor'u deplasmanda 5-0 mağlup eden 1926 Bulancakspor ise 53 puana yükseldi. Son maçlar iki takımın ligdeki sıralamasını değiştirmeyeceğinden Çayelispor şampiyon olarak TFF 3. Lig’e yükselmeyi garantiledi.

Çayelispor Kadın Voleybol takımı da Bölgesel Lig Voleybol Kadınlarda 2. Lige çıkarak bir başka başarıya imza attı. Voleybolcular da şampiyonluk maçında Çayelispor'a destek vermek için tribünlerde yer aldı.

sampiyon-cayelispor-3-lige-yukseldi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.