Çayelispor Kulübü Başkanı Sofu: Kalan üç maçı da kazanarak 30 yıllık profesyonel lig hasretini sona erdireceğiz

Çayelispor Kulübü Başkanı Sofu: Kalan üç maçı da kazanarak 30 yıllık profesyonel lig hasretini sona erdireceğiz
Çayelispor Kulübü Başkanı Adnan Engin Sofu, 3. Lig'e yükselme yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ve bu hedeflerine ulaşmak için kalan üç maçı da kazanmaya kararlı olduklarını açıkladı.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta 52 puanla liderlik koltuğunda oturan ve TFF 3. Lig’e yükselmesi için 1926 Bulancakspor’un maç sonuçlarına bakılmaksızın 5 puana ihtiyacı bulunan Smart Holding Çayelispor’da Kulüp Başkanı Adnan Engin Sofu, 30 yıllık profesyonellik hasretini sona erdirmek üzere olduklarını belirterek rehavete kapılmadan kalan üç maçı da kazanarak şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini kaydetti.

30 yıllık profesyonel lig hasretini sona erdirmek için sabırsızlandıklarını belirten Başkan Sofu, bu başarıda emeği geçen teknik ekip, kulüp çalışanları, yönetici dostları, sporcular, taraftarlar ve sponsorlara teşekkür etti. Özellikle onursal başkan Mehmet Yazıcı ve kulübün isim sponsoru olan Çayelili iş insanı Smart Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Halil Demirdağ'a katkılarından dolayı ayrı bir şekilde şükranlarını sundu.

Sofu, kulübün son üç yılda yaşadığı zorluklardan ve hatalardan da bahsederek, üç yıl önce göreve geldiklerinde kulübün zor bir durumda olduğunu ve küme düşmemek için mücadele ettiğini hatırlattı. Bu zorluğun üstesinden gelerek bugün Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk ipini göğüslemek ve 3. Lig'e yükselme başarısına imza atmak üzere oldukları için büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Başarılarının temelinin doğru adımlar atmak, doğru takım kurmak ve maddi imkanlara sahip olmak olduğunun altını çizen Sofu, 3. Lig'e yükselmenin sadece bir başlangıç olacağını ve bundan sonraki hedeflerinin önce bu lige adapte olmak ardından daha kalıcı başarılar elde ederek daha üst liglerde mücadele etmek olduğunu açıkladı.

Kulübün sponsorluğunu üstlenen Smart Holding A.Ş.'nin sahibi Halil Demirdağ'a ve Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi'ye özel olarak teşekkür eden Sofu, kalan üç maçı da kazanarak şampiyonluğu kutlama arzusunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.