Çayelispor Kulübü Başkanı Sofu’dan Görelespor Maçı Öncesi Taraftara Çağrı!

Çayelispor Kulübü Başkanı Sofu’dan Görelespor Maçı Öncesi Taraftara Çağrı!
Smart Holding A.Ş Çayelispor Kulübü Başkanı Adnan Engin Sofu, bugün deplasmanda oynayacakları Görelespor maçı öncesinde taraftarlara sağduyu çağrısında bulundu.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta Rize temsilcisi Çayelispor ile Giresun temsilcisi 1926 Bulancakspor arasında 3. Lig’e yükselme mücadelesinde avantajlı konumda bulunan Çayelispor, bugün Giresun’un bir başka temsilcisi Görelespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Ligde kalan 3 maç öncesinde Çayelispor 5 puan farkla 1926 Bulancakspor’un önünde yer alırken, Bulancakspor haftayı maç yapmadan BAY geçecek.

Görele’de oynanacak karşılaşma öncesinde Çayelispor Kulübü Başkanı Adnan Engin Sofu, Görelespor ile deplasmanda önemli bir müsabakaya çıkacaklarını, müsabakanın önemini camia olarak bildiklerini ve tüm hazırlıklarını ona göre yaptıklarını kaydederek, karşılaşmayı tribünden takip edecek hemşehrilerinin de buna uygun şekilde davranmalarını istedi.

Sofu, yaptığı açıklamada, “Pazar günü maça gelecek siz değerli Çayelisporlu hemşehrilerimizi, Görele Stadı'ndaki müsabakada sağduyulu olmaya davet ediyorum. Tribünde sadece takımımıza itici güç olmaya dikkat edip, tahriklere gelmemeye önem gösterelim.

Sahada galibiyetten başka düşüncesi olmayan takımımıza, 90 dakika boyunca skora bakmaksızın destek olmaya devam edelim. Maçın sonunda galibiyet ile dönerek %90 oranında garantileyeceğimiz şampiyonluğumuzu Çayeli Meydanımızda hep beraber coşkuyla kutlamaya odaklanalım.

Haydi Çayeli hep beraber şampiyonluğa” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.