Çayelispor’un Şampiyonluğuna Erteleme!

Çayelispor’un Şampiyonluğuna Erteleme!
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta 1926 Bulancakspor’un Rize Özel İdarespor karşısında puan kaybetmemesi sonucu Çayelispor şampiyonluğunu ilan edemedi.

1926 Bulancakspor sahasında oynadığı ve ilk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmada ikinci yarının başında 10 kişi kalan Rize Özel İdarespor'u 4-1 mağlup etti. Bu sonuç Çayelispor'un 3. Lig'e yükselmesini son 2 maça bıraktı.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup lideri Çayelispor, bugün oynanan 24. Haftayı BAY geçti. En yakın rakibi 1926 Bulancakspor’un 8 puan önünde zirvede yer alan Çayelispor, Bulancakspor’un puan kaybı halinde bugün matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan edecek ve TFF 3. Lig’e yükselmeyi garantileyecekti. 1926 Bulancakspor, sahasında oynadığı karşılaşmada Rize Özel İdarespor karşısında puan kaybetmeyince Çayelispor’un da şampiyonluğu ilan etmesi kalan 2 maça kaldı.

1926 Bulancakspor ile Rize Özel İdarespor arasında Bulancak’ta oynanan ve ilk yarısı 1-1 berabere sona eren karşılaşmada devre arasında soyunma odasına giderken futbolcular arasında çıkan tartışmada Rize Özel İdare’den Alperen Gündoğdu’nun kırmızı kart görmesi Rize ekibini ikinic yarıda oyundan düşürdü ve Bulancakspor eksik rakibi karşısında zorlanmadan farklı sonuca giderek sahadan 4-1 galibiyetle ayrıldı.

Rize Özel İdare’nin tek golünü 45. dakikada Alperen Gündoğdu kaydederken, ev sahibi ekibin golleri ise 22 ve 87. dakikalarda Murat Kara ile 58. dakikada Ömercna Aslan ve 81. dakikada Yusuf Demir'den geldi. Ev sahibi ekip ayrıca 65. dakikada Murat Kara ile penaltıdan faydalanamadı.

3. Lig mücadelesi veren iki takımın kalan maçları şöyle:

Çayelispor (55 puan): Serhat Ardahan (İ), Arhavi 08 SK (D)

1926 Bulancakspor (50 puan) : Bayburt Belediyespor (D), Kars 36 Spor (İ).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum