Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü maçı iki takımı da PFDK'lık yaptı

Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü maçı iki takımı da PFDK'lık yaptı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, aralarında Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü maçını nardından her iki takımın da 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildiğini duyurdu.

PFDK, ayrıca, 34. haftada oynanan karşılaşmaların ardından Adana Demirspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'ın 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle; Pendikspor'un ise 'saha olayları' nedeniyle disipline gönderildiğini duyurdu.

Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü maçı ile ilgili alınan kararda, "ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Kulübü’nün 28.04.2024 tarihinde oynanan ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.-MKE ANKARAGÜCÜ Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

MKE ANKARAGÜCÜ Kulübü’nün 28.04.2024 tarihinde oynanan ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.-MKE ANKARAGÜCÜ Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

MKE ANKARAGÜCÜ Kulübü futbolcusu ATAKAN RIDVAN ÇANKAYA’nın aynı müsabakadaki “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,

MKE ANKARAGÜCÜ Kulübü doktoru MEHMET MESUT ÇELEBİ ’nin aynı müsabakadaki “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca 29.04.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.