Çaykur Rizespor'da sakatlık krizi: Rachid Ghezzal da sakatlandı

Çaykur Rizespor'da sakatlık krizi: Rachid Ghezzal da sakatlandı
Çaykur Rizespor'da sakatlık haberleri gelmeye devam ediyor. Takımın önemli oyuncularından Rachid Ghezzal'ın sol diz iç yan bağlarında zorlanma tespit edildi ve en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Çaykur Rizespor Kulübü Asbaşkanı ve Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt'ün açıklamalarına göre, Ghezzal'ın sakatlığı, takımın sağlık ekibi tarafından detaylı bir şekilde incelendi. Yapılan muayene sonucunda, oyuncunun dizinde hafif bir zorlanma olduğu belirlendi. Ancak bu zorlanma, Ghezzal'ı en az 2 hafta sahalardan uzak tutacak.

Türüt, yaptığı açıklamada, “Oyuncumuz Rachid Ghezzal’ın yapılan muayene ve kontrolleri sonucunda sol diz iç yan bağ (MCL) yapışma yerinde darbeye bağlı grade 1 sprain (zorlanma) tespit edilmiş olup tahmini geri dönüşü 2-4 hafta olarak öngörülmüştür. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.” dedi.

Yeşil Mavililerde sadece Ghezzal değil, başka oyuncular da sakatlıklarla mücadele ediyor. Benhur Keser uzun süredir sahalardan uzak kalırken, Casper Hojer'in de 2-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.