Çaykur Rizespor'dan Benhur Keser'in Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Çaykur Rizespor'dan Benhur Keser'in Sağlık Durumu Hakkında Açıklama
Çaykur Rizespor Kulübü Asbaşkanı ve Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt, Sivasspor maçında topun yüzüne çarpması hastaneye kaldırılan Benhur Keser'in yapılan acil muayene ve tetkiklerinde önemli bir bulguya rastlanmadığını bildirdi.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında EMS Yapı Sivasspor ile Çaykur Rizespor, BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaştı. Çaykur Rizespor'da 65. dakikada oyuna giren Benhur Keser’in yüzüne sert bir şekilde top isabet etmesi nedeniyle yaşanan sakatlık nedeniyle hastaneye kaldırılması sonucu Yeşil Mavili kulüpten açıklamada bulunuldu.

Çaykur Rizespor Kulübü Asbaşkanı ve Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt’ün değerlendirmelerine yer verilen açıklamada, “EMS Yapı Sivasspor - Çaykur Rizespor karşılaşmasının 69. dakikasında serbest vuruştan gelen sert topun yüzüne çarpması ile yerde kalan ve hastaneye kaldırılan futbolcumuz Benhur Keser’in yapılan acil muayene ve tetkiklerinde önemli bir bulguya rastlanmamıştır. Futbolcumuzun klinik takibi sürmektedir. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kamuoyuna ve taraftarlarımıza saygılarımızla duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.