Çaykur Rizespor'un eski oyuncusu Azubuike Erzurumspor'da

Çaykur Rizespor'un eski oyuncusu Azubuike Erzurumspor'da
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK, Çaykur Rizespor ile yollarını ayıran Okechukwu Godson Azubuike’yi kadrosuna kattı.

Çaykur Rizespor ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayran 27 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike, Erzurumspor FK ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Erzurumspor, Azubuike'nin transferini kulübün sosyal medya hesaplarından paylaşılan klip ile duyurdu.

Azubuike ile birlikte 7 futbolcu ile sözleşme imzalayan Mavi Beyazlılardan yapılan açıklamada, “Transfer çalışmalarını sürdüren Erzurumsporumuz, altyapımızdan Muhammet Taha Ağdağ ve Ömer Arda Kara’yla 3 yıllık, Trabzonspor’dan genç file bekçisi Kağan Moradaoğlu ile 2 yıllık, FC Viktoria Köln U19 takımından Kerim Taşkale ve MSV Duisburg U19 takımından Emre Çil ile 2 yıllık, Bodrumspor’dan Koray Kılınç ile 2 yıllık ve son olarak Çaykur Rizespor forması giyen Okechukwu Azubuike ile 1 yıllık resmî sözleşme imzaladı. Futbolcularımıza Erzurumspor ailemize hoş geldin diyor, şanlı formamız altında başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

okechukwu-godson-azubuike-1.jpg

okechukwu-godson-azubuike-2.jpg

okechukwu-godson-azubuike-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.