İlhan Palut: Bu maçı kaybetmememiz gerekiyordu

İlhan Palut: Bu maçı kaybetmememiz gerekiyordu
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda 1-0 mağlup oldukları Sivasspor maçının ardından kaybetmemeleri gerekn bir maç oynadıklarını kaydetti.

Süper Lig'in 25'inci haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut açıklamalarda bulundu.

Bu maçı kaybetmemeleri gerektiğini söyleyen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Oyuncularıma diyecek çok bir şeyim yok. 5-3-2, dönem dönem 3-5-2 oynayan rakibimizi tam da söylediğim şekilde karşıladık. Bu 5'li defansa karşı pozisyon bulma opsiyonlarımızı sahada kullandık. Maçın geneline baktığımız zaman sıfır pozisyona girebilen bir Sivasspor takımı ve defalarca rakip kaleyi zorlayan bir Rizespor takımı vardı. Girdiğimiz pozisyonları bir şekilde atacağız. Daha becerikli olacağız. Her zaman istatistiklerle öne çıkan takımların kazandığı bir oyun değil. Bizim bu maçı kaybetmememiz gerekiyordu. Ama futbol bundan dolayı güzel bir oyun. Sivasspor'u tebrik ediyorum. Daha iyi olmalıyız. Sıralama işlerini unutup puan işlerine dönmeliyiz. Bu bize son periyotta futbolun verdiği çok net bir mesajdır" diye konuştu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.