Fatih'te öğretmene düzenlenen silahlı saldırı kamerada

Fatih'te öğretmene düzenlenen silahlı saldırı kamerada
İstanbul Fatih'te Abdulbaki Durmaz (44) isimli öğretmenin aracına şüpheli 1 kişi kurşun yağdırdı. Durmaz, çok sayıda merminin vücuduna isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.Silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Silahlı saldırının nedeninin, Abdülbaki Durmaz'ın Batman'daki ailesiyle, başka bir aile arasında 3 yıldır devam eden husumettten kaynaklandığı öğrenildi. Abdulbaki Durmaz'ın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olay, sabah saatlerinde Fatih Topkapı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Türkçe öğretmeni Abdulbaki Durmaz (44) aracıyla seyir halindeyken, taksiden inen bir şüpheli Durmaz'ın aracına art arda ateş ettikten sonra aynı taksiyle olay yerinden kaçtı. Vücuduna çok sayıda mermi isabet eden Durmaz ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

SİLAHLI SALDIRI ANI KAMERADA

Öğretmen Abdulbaki Durmaz'ın hayatını kaybettiği olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Abdulbaki Durmaz'ın içinde olduğu araca taksiden inen şüpheli art arda ateş ediyor.Çevredekilerin yaşadığı panik anları da güvenlik kamerasına yansıyor. Silahlı saldırının nedeninin, Abdülbaki Durmaz'ın Batman'daki ailesiyle, başka bir aile arasında 3 yıldır devam eden husumettten kaynaklandığı öğrenildi.

ARACA KURŞUN YAĞMURU

Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, hayatını kaybeden öğretmen Abdulbaki Durmaz'ın aracı çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Aracın camına çok sayıda kurşun isabet ettiği görüldü.

Silahlı saldırı sonucu ölen Abdulbaki Durmaz'ın (44) cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, ailenin yakınlarının Adli Tıp önündeki bekleyişi sürüyor.

BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Diğer yandan Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaşıldı. Mesajda, "İTO Hüma Hatun İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerimizden Abdulbaki Durmaz uğradığı saldırı sonucu vefat etmiştir. Öğretmenimize Allah'tan rahmet ailesine yakınlarına öğrencileri ve arkadaşlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz" ifadeleri yer aldı.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.